Sebelum berlabuhnya tirai 2009, Dept ai wat jamuan akhir tahun.
Ceta sket cemana peel sal jamuan kat Dept ai. Setiap bulan ada wing2 punya giliran utk wat jamuan. Wing Dba patut wat November tapi tak sempat. Wing ai bulan Disember, so kitorang gabung2 dua2 sekali. Orang yg sama gak nak makan pun. Campur bajet dari Kelab Staf rangkum sekali ngan Jamuan Akhir Tahun.
Agenda utama:
1) Mengenyangkan perut yang lapar
2) Menambahkan lemak2 yg sedia ada
3) Beramas mesra dgn ahli-ahli dalam jabatan memandangkan satu jabatan tapi opis tak setempat
4) Meraikan ahli yang makin tua umurnya.
4) Meraikan ahli yang dapat further study.
(sebut ahli...cam ahli sunnah al jamaah ja...)
Lokasi Jamuan: Warung Paksu Bagan Nyior, Kuala Juru. (peta: rujuk GPS anda).
Masa: 2.30 ptg (bertolak) - 5.00 ptg
Menu Utama: Nasi putih, ketam masak berlada, udang goreng kunyit, ikan bakar + air asam
Pelengkap menu: Air oren asli (baca sebagai jus oren) dan buah tembikai
Pelengkap menu tambahan: 2 biji kek yang sangat cantik rupa paras dan sedap dimakan. Disponsor oleh Hajjah Danizah.
Sebiji lagi takdan nak ambik gambaq. Sebab dah 'ter'lepas masuk perut!
Ceta sket cemana peel sal jamuan kat Dept ai. Setiap bulan ada wing2 punya giliran utk wat jamuan. Wing Dba patut wat November tapi tak sempat. Wing ai bulan Disember, so kitorang gabung2 dua2 sekali. Orang yg sama gak nak makan pun. Campur bajet dari Kelab Staf rangkum sekali ngan Jamuan Akhir Tahun.
Agenda utama:
1) Mengenyangkan perut yang lapar
2) Menambahkan lemak2 yg sedia ada
3) Beramas mesra dgn ahli-ahli dalam jabatan memandangkan satu jabatan tapi opis tak setempat
4) Meraikan ahli yang makin tua umurnya.
4) Meraikan ahli yang dapat further study.
(sebut ahli...cam ahli sunnah al jamaah ja...)
Lokasi Jamuan: Warung Paksu Bagan Nyior, Kuala Juru. (peta: rujuk GPS anda).
Masa: 2.30 ptg (bertolak) - 5.00 ptg
Menu Utama: Nasi putih, ketam masak berlada, udang goreng kunyit, ikan bakar + air asam
Pelengkap menu: Air oren asli (baca sebagai jus oren) dan buah tembikai
Pelengkap menu tambahan: 2 biji kek yang sangat cantik rupa paras dan sedap dimakan. Disponsor oleh Hajjah Danizah.

Situasi 1) Sebelum Makanan Sampai
.jpg)
Situasi 2: Semasa Makan
.jpg)
Lekat minyak la plak kat tangan Su. Lap dulu la ngan tisu sebelum basuh tangan.
.jpg)
Kesimpulan:
Situasi 4: Selepas semua ahli-ahli kenyang
.jpg)
.jpg)
Last but not least, ucapan dari Kak Su Amin yang akan menyambung silaturrahim.....opppsss sambung study (PhD) di UiTM Shah Alam.

p/s: Bagi yang nak kontek Warung Paksu untuk tempahan sila check talian dalam gambaq ni...Nak tanya direction pun bleh.

No comments:
Post a Comment