Ads @ ACHIQUE


Wednesday, August 04, 2010

Ai masak rini.......giler poyo, masak pun nak kena gitaw satu dunia. Ni la cara2 orang yang masak setahun sekali. Dah lama ngidam nak makan mihun singapore. Sepatutnya wat semalam tapi terbangun lewat, dah kol 6 ko nak masak pebendenya. Kang kena hempuk kuali ngan Ketua Jabatan ai sebab mai lewat.


So hari ni dengan gigihnya set jam kol 5.00am. Tapi disebabkan tekad tu tinggi maka kol 4.30am dah jaga. Apa lagi berkungfu la kat dapoq....dan inilah hasilnya.



tada................mihun singapore dah siap nak bawak p opis dan tinggal untuk Makyah dan Kosem kat umah. Tapi ai rasa terlebih pedas sket........

2 comments:

  1. Naper bihun kaler puple??? confius ni..

    ReplyDelete
  2. Tu disebabkan oleh flash kamera. Kamera henpon je, so kualiti gambaq sangat tak memuaskan..ahaks.....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails